Home » Ski Sport Finland vahvistaa lajiensa myynti- ja markkinointiosaamistaan

Ski Sport Finland vahvistaa lajiensa myynti- ja markkinointiosaamistaan

Alppi- ja freestylehiihdon etujärjestö Ski Sport Finland Ry on solminut kahden vuoden sopimuksen alppilajien mainos- ja markkinointioikeuksista MaCoMa Oy:n kanssa. MaCoMa Oy:ta hallinnoi Ski Sport Finlandin hallituksen puheenjohtajana syksystä 2013 toiminut Martti Uusitalo.

Sopimuksen myötä Martti Uusitalo luopuu Ski Sport Finlandin hallituksen puheenjohtajuudesta. Liiton puheenjohtajan tehtäviä hoitaa keväällä koolle kutsuttavaan seurakokoukseen asti varapuheenjohtaja Heikki Toivakka. Toukokuun 21. päivä pidettävässä kokouksessa valitaan Uusitalon seuraaja.

Uusitalolla on pitkä kokemus urheilumarkkinoinnista ja sponsoroinnin menestyksekkäästä konseptoinnista etenkin alppilajeissa. Uusitalo on toiminut monipuolisesti urheilun eri tehtävissä ja toiminut mm. Kalle Palanderin ja Tanja Poutiaisen managerina heidän aktiiviurallaan.

”Ski Sport Finland on onnistunut implementoimaan uuden tulevaisuuteen tähtäävän strategian ja toimintamallin, jonka menestyksekäs markkinointi ja myynti ovat alppilajien tulevaisuuden kannalta avainasioita. Kevättalvella kypsyneet ajatukset osoittivat, että pystyn antamaan enemmän suomalaiselle alppihiihdolle operatiivisella myynti- ja markkinointipuolella kuin puheenjohtajana” toteaa Uusitalo.

”Olemme hallituksessa ja yhdessä toimitusjohtaja Marko Mustosen kanssa onnistuneet mielestäni erinomaisesti jalkauttamaan uuden strategian ja samalla liiton talous on vahvistunut merkittävästi. MaCoMa Oy:ssä lähdemme innoissamme rakentamaan alppihiihdon tulevaisuutta ja kehittämään lajin markkinointikonsepteja eteenpäin”, Uusitalo jatkaa.

- Mainos -

”Ski Sport Finlandin strategian kulmakivi on menestyä kansainvälisesti kaikissa ikäluokissa juniorisarjoista maailmancuptasolle. Alppi- ja freestylelajeissa on tällä hetkellä noussut uusi sukupolvi tavoittelemaan kansainvälisistä menestystä. Panostamalla kumppanuusalustan jatkuvaan kehittämiseen luomme vahvan pohjan lajien elinvoimaisuudelle. MaCoMa Oy:n mukaan tulon myötä meillä on mahdollisuus käynnistää kokonaan uudenlainen palvelukonsepti sadoille tuhansille laskettelun harrastajille Suomessa. Projektia ryhtyy vetämään markkinointipäällikkö Samuli Leisti. Olen vakuuttunut, että Ski Sport Finlandilla on tästä eteenpäin loistava tiimi rakentamassa lajiemme markkinointia entisestään”, toimitusjohtaja Marko Mustonen kommentoi.

www.skisport.fi

Kommentit

kommenttia