Home » Ski Servicen joululahjavinkit

Ski Servicen joululahjavinkit

Joulu lähestyy ja pukinkonttiin moni toivoo jotain laskemiseen liittyvää. EDGEn työryhmä lähestyikin Ski Servicen väkeä ja löysi kellarista jo muutamaan otteeseen lumillakin käyneen joulupukin. Tehtäväksi pukille annettiin kehittää muutama hauska lahjaidea. Pieto-pukki kaivoikin kontistaan kuusi hauskaa lahjaideaa. 

1. Douchebag Snowroller

Douchebagin Snowroller on aarrearkku jokaista matkaajaa varten. Snowroller on rakenteeltaan kevyt, pituussäädettävä ja älykkäiden ratkaisuiden paketti. Kehitellessään Snowrolleria Douchebag määritti uudelleen, miten suksi- tai lumilautailuvarusteiden kanssa matkustetaan. 

Snowroller on tunnetun vapaahiihtäjän Jon Olssonin ja Truls Brataasin ideoiden pohjalta syntynyt suksibägi. Laukku voidaan säätää täydellisesti varusteittesi pituuden mukaan. Mikä parasta, laukussa on runsaasti tilaa suksien ja laudan lisäksi monoille ja muille varusteille. Bägin systeemien ansiosta voit kiinnittää siihen muita Db-laukkuja käyttämällä patentoitua kiinnitysjärjestelmää. Tämä taas tekee matkustamisesta paljon mukavampaa. Db Snowroller, se originaali mummonkuljetusbägi jo vuodesta 2012.

https://www.skiservice.fi/douchebags-the-snowroller-falu-red/

- Mainos -

2. Atomic Savor

Atomic Savor Photo -lasit reagoivat valon määrään säätämällä linssin sävyä olosuhteiden mukaan. Sylinterimäinen kaksoislinssi vaalenee olosuhteiden pimentyessä ja tummenee, kun mollikka paistaa täydeltä terältä. Linsseissä on monikerroksinen pinnoite, joka vähentää silmien väsymistä. 

Savoreiden linssin koko tarjoaa käyttäjälle laajan näkökentän – ei pelkästään sivusuunnassa, vaan myös ylös ja alaspäin. Lasit ovat keskikokoisessa rungossa, joka sopii lähes jokaisen kasvoille kuin nenä päähän. Ne ovat erittäin mukavat Live Fit -kehyksen ansiosta, joka muotoutuu kasvojen muotoihin ja istuu välittömästi yksilöllisesti.

https://www.skiservice.fi/atomic-savor-photo-black-laskettelulasit/

3. Therm-IC-lämpösukka

Kun kylmä jäytää jalkoja ja varpaat eivät tahdo pysyä lämpiminä, niin sähkölämmitteinen sukka tulee apuun. Ski Servicen pukki onkin valinnut Therm-IC Powersocksit lämmittämään jokaisen laskijan pukinkonttia. Termi-IC-sukkien ja siihen liittyvän virtapakkauksen S-Pack 1200 ansiosta, kylmä saa kyytiä ja kylmät varpaat jäävät historiaan. Sukat jalassa voi viettää ulkona pidemmänkin siivun, sillä virtaa riittää 14 h.

https://www.skiservice.fi/therm-ic-powersocks-set-heat-uni-s-pack-1200-lamposukat/

4. Leki Hot Shot -sauvat

Jos tekee mieli ottaa pieni lämmike laskun ohessa, niin Lekillä on tarjota vaihtoehto perinteiselle taskumatille. Ruuvaamalla Hot Shot -sauvan kahvaosan irti saa sauvan onttoon osaan lurautettua muutaman desin kuumaa juotavaa. 

Tämän jälkeen luonnollisesti ruuvaat kahvan takaisin paikoilleen ja sopivassa välissä voit tarjota esimerkiksi vieressä istuvalle kaverille pienen tujauksen lämmikettä. Jotta turvallisuuspuoli olisi myös hallussa, on sauvat valmistettu vahvasta alumiinista ja ne on lisäksi varustettu Lekin omalla Trigger-rannelenkkisysteemillä. 

https://www.skiservice.fi/leki-hot-shot-s-taskumattisauvat/

5. Atomic Boot Blanket

Atomicin neopreeninen Boot Blanket -suojus istuu kuin hansikas hiihtokenkien päälle, suojaten kenkien kuorta kosteudelta, lumelta ja viimalta. Boot Blanket estää lämpöenergian katoamisen kengistä. Boot Blanket on helppo tapa saada ylimääräinen eristyskerros lisälämpöä varten ja näin estää lämmön menetys siellä, missä se on tärkeintä. Pukki toivookin sinulle lämpimiä jalkoja.

https://www.skiservice.fi/atomic-redster-boot-blanket/

6. Black Diamond -lumivyörysetti

Jos mielii lähteä pukin ja Petteri-poron kanssa tutustumaan takamaastoihin, niin on syytä varustautua oikeilla välineillä. Pukilla onkin mielessä mitkä välineet taskussa ja repussa on turvallisempi lähteä pyydametsälle. Black Diamond Guide BT Avalanche Safety Set on täydellinen ammattitason lumiturvallisuussetti takamaaston laskijoille. Setti sisältää ison Evac 7 -lapion, 320 cm pitkän Quickdraw-sondin ja Guide BT Beacon -piipparin. 

Kolmiantenninen Guide BT Beacon tarjoaa parhaimman 60 metrin kattavuusalueen. Kestävä, mutta kevyt Evac 7 -lapio sekä Tour 320 -sondi helpottavat ja nopeuttavat toimintaa tilanteen tullessa.

https://www.skiservice.fi/black-diamond-recon-x-avy-safety-set/

Ski Servicen pukki (kuvassa) toivottaa oikein mukavaa joulunalusaikaa. 

Kommentit

kommenttia